donderdag, april 16, 2009

Bonjour - Je me vous presente.

Begin oktober 2008 begon ik met een blog via bloggen.be, maar ik wou het liever iets overzichtelijker...so here I am!

Photobucket
Ik heb geen scheef oog, trok hem toevallig omhoog. Deze foto is trouwens van op m'n verjaardag.



Mijn naam is Malika, veel mensen kijken verwonderd als ze mijn naam horen. Wel het is een Arabische naam - wat koningin wil zeggen - maar ik ben niét Arabisch en ook niet van een ander land. Ik ben gewoon puur Belgisch. Nogal vaak krijg ik de vraag vanwaar ik ben, daarom dat ik dit even snel duidelijk maak.



Ik ben geboren op 23 augustus 1993 en ben nu dus 16 jaar oud.
Momenteel zit ik in mijn 5e jaar Secretariaat-Talen in Gent (Oost-Vlaanderen / België). Secretariaat-Talen houdt in dat we 5 talen leren namelijk Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans. Ook krijgen we redelijk wat tekstverwerking en wetgeving en recht. Eigenlijk zou ik liever iets anders doen, iets met mensen maar dat kan ik nog steeds doen na mijn middelbaar.Nu wil ik gewoon een diploma waar ik op kan terugvallen als mijn andere studie's later niets zouden worden. Mijn droom is trouwens om politieagente te worden.

Photobucket
Deze foto is getrokken in Turkije, toen was ik nog lekker bruin!


Vanwaar mijn interesse in make-up en kledij? Dezelfde reden als bij zoveel meisjes denk ik. Het is gewoon leuk, en we zijn meisjes! Daar moeten we nu eenmaal van genieten dat we ons lekker kunnen opmaken.
Persoonlijk vind ik het ook super om op andere meiden hun blog hun meningen en gewoonten te lezen!


Schoonheid is geen 'verslaving' voor mij of iets wat heel mijn doen en laten beheerst. Het is gewoon iets wat ik leuk vind. Verder ben ik het levende bewijs dat je géén nerd moet zijn om van boeken te houden. Ook ben ik dol op muziek van uiteenlopende genres. Van rnb en hiphop tot de beats van electro en techno. Alternatieve muziek en hardrock/metal staat ook in mijn lijstje. Ennnneh één dag zonder muziek voor mij gaat niét.
Photobucket
Had net 'n wondje op m'n voorhoofd haha.

Mijn blog is een mix van mijn persoonlijke ervaringen met producten, muziek, films en andere dingen waarin ik interesse heb.


Waar ik een hekel aanheb?
Regen! Ik haaaat het, opstaan en die regendruppels horen vallen maakt me al zo pissed...Maar ik woon nu eenmaal in zo'n land waar er véél regen valt dus ik ben het al wel gewoon, jammer genoeg. Voor spinnen en vliegtuigen ben ik ook bang. Spinnen omdat ze gewoon vies zijn, je eet ze op en ze maken spinnenwebben...nee ik vind ze gewoon niét leuk.
Vliegtuigen haat ik omdat het hoog is en ik heb vreselijk veel last van hoogtevrees - haha hoe seutig - anyway ik durf zelfs niet op een tafel staan.
Lang ergens moeten wachten is ook niets voor mij, op zo'n gebied heb ik helemaal geen geduld. En wat ik het meeste haat? Vooroordelen en racisme...
Waarom zouden mensen met een andere afkomst,andere achtergrond en andere cultuur slechter zijn? Het is toch zovéél leuker om zo'n nieuwe cultuur te leren kennen. En vooroordelen spreekt wel voor zich denk ik :)


Photobucket



Als er nog vragen zijn, vraag gerust...het is ALTIJD welkom!
Contact me @ malikaxo@gmail.com

2 opmerkingen:

  1. Mooie blog. Je zou iets moeten doen als schoonheidsspecialiste/make-up artiest.
    TIP HET FILMPJE VAN DE PERFECTE LIPPEN: ZO KRIJG JE GEEN PERFECTE LIPPEN. jE MOET ALTIJD VANUIT HET MIDDEN NAAR DE MONDHOEKEN WERKEN. vOOR BOVEN EN ONDERLIP. vOOR MONDHOEKEN DIE NAAR BENEDEN HANGEN MOET JE NIET ALLES OPVULLEN TOT AAN DE MONDHOEKEN. SUCCES VERDER

    BeantwoordenVerwijderen